ДруштвоНасловна

ТОГ организује хумантирану акцију за Луку Секулића из Грачанице

Туристичка организације упућује молбу за све који су у могућности да учествују у хуманитарној акцији како би што пре прикупили потребна новчана средства за дечака Луку Секулића из Грачанице.

Наиме, нашем суграђанину Луки Секулићу потребна је наша помоћ за још једну у низу операција.  

Лука Секулић је из дванаестогидшњи дечак из Грачанице, који болује од портне хипертензије. Лукин живот је озбиљно угрожен овим стањем и тренутно се налази у болници за децу Бузи у Милану након што је изабран од стране Доктора за мисије КиМ на Косову и Метохији и чека на сложену операцију која ће му помоћи да се врати нормалном животу. Међутим, неопходно је и да се Луки након ове операције замени печ на срчаном заласку који му је уграђен са четири месеци живота, што изискује додатне новчане трошкове које породица Секулић није у могућности да сама прикупи. 

С циљем подршке нашем малом Луки, Туристичка организација Грачанице и Општина Грачаница покрећу ову хуманитарну акцију и организују донаторско вече на које су позване све институције и организације, фондације, привредни субјекти, предузећа, представници медија и НВО-а са подручја наше општине и шире. 

Сви представници институција који се одазову акцији биће позвани на Донаторско-хуманитарно вече за Луку Секулића, које ће бити одржано у простору Центар Кафе-а у понедељак 26.02.2024. године са почетком од 20.00 часова. 

Они који нису у могућности да присуствују, средства подршке могу уплатити на следећи начин: 

– Динарски рачун: 205-9001012136292-68, Јелена Секулић НЛБ Комерцијална банка, А.Д Београд 

– Девизни рачун: 1501011001726740 Бојан Секулић, Раиффеисен банк  

Извор: Саопштење ТОГ Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон