ВестиКосовоЛокалнеНасловна

ТО Грачанице учествоваће на 5. Сајму завичаја у Новом Саду

Туристичка организација Грачанице имаће прилику да по трећи пут на сајму завичаја представи целокупну туристичку понуду општине Грачанице. ТО Грачанице ће на сајму учествовати на позив Завичајног уздружења грађана са Косова и Метохије „Видовдан“ из Новог Сада.

Пети Сајам завичаја биће одржан 11. фебруара у Мастер хали Новосадског сајма. У организацији покрајинског Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, под једним сводом у исто време окупиће се преко сто излагача из Србије, Словеније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Румуније, Северне Македоније, Црне Горе и Мађарске.

Сајам завичаја је манифестација која има за циљ повезивање и унапређење сарадње завичајних институција и организација као и сродних удружења из Србије и региона у области привреде, туризма и културе.

Излагачи, учесници сајма али и посетиоци – поштоваци српских обичаја, традиције и културе имаће прилику да бесплатно уживају у целодневном културно уметничком програму најбољих фолколорних ансамбала, вокала и музичара у региону.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон