ДруштвоЛокалнеНасловна

Туристичка организација Грачанице наградила жене једнодневном екскурзијом

Жене које су узеле учешће у манифестацијама, које је у протеклој години организовала Туристичка организација, која послује у оквиру Општине Грачаница, данас су награђене једнодневним путовањем до оближњих бањских лечилишта.

„Ове године смо одлучили да жене одведемо у Пролом Бању, а у повратку обићи ћемо и Ђавољу варош. Туристичка организација ово организује са Општином Грачаница. Ово је јако леп повод да се захвалимо свим тим женама, које су нам добре сараднице током целе године“, рекла је директорица Туристичке организације Сандра Ђокић.

„Ово је један леп гест Општине Грачаница и надамо се да ће наша сарадња, и у нараденим годинама бити подједнако добра“ – истичу учеснице многих манифестација, које је организовала Општина Грачаница.

„Свакако леп гест, жене су пуне обавеза и ретко када се организују да се друже. Ето данас ћемо искористити овај дан баш за дружење“, истакла је Гордана Тоскић из Удружења „Кетеринг на кашику“,

„Ми смо жене из Ливађа, које смо учествовале на питијади и многим другим манифестацијама, тим поводом нас Туристичка организација и Општина Грачаница награђују једном лепом екскурзијом“ казала је председница локалног савета Ливађа, Мирјана Стојановић.

Директорка Туристичке организације Грачаница истиче да је један од најважнијих циљева Општине Грачаница да економски оснажи жене и да је све више позитивних примера жена које својим ангажовањем дају огроман допринос нашој заједници.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон