КултураНасловна

У Дому културе Грачаница одиграна  урнебесна комедија ,,Закасотина“

У организацији Грачаничке омладинске иницијативе у Дому културе Грачаница одиграна  је урнебесна комедија,,Закасотина,,у извођењу глумца Драгана Марјановића  рађене по тексту Миодрага Трајковића.

Монодрама ,,Закасотина,, одиграна је у великој сали Дома културе пред великим бројем гледалаца који су са аплаузима,смехом и одушевљењем одгледали сваки минут представе,која говори о судбини Милета Султана који после доста година момковања,одлучује да се ожени.Ово је несвакидашња прича о менталитету и обичајима нашег народа .

-Очекивао сам пре свега добар одзив публике какав је и био, пуна сала. То је увек за глумца инспирација велика, а са друге стране реакција је била потаман, јер идеја овога чиме се ја бавим јесте комедија, да насмејем публику. Чини ми се да сам успео у тој намери, владала је добра енегрија међу нама. Пажљиво су ме слушали, а аплауз је био громогласан. Ово је прича о нашем менталитету, који је карактеристичан на југо наше земље, а плус и јужњачки нагласак. То је говор који треба промовисати, јер је то наш  нагласак. – рекао је Марјановић

Урнебесна комедија,,Закасотина,, судећи по реакцијама публике, имаће свој дуги позоришни пут и пружиће прилику да је погледају и становници других места. Покровитељ овог догађаја је Општина Грачаница.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон