ЛокалнеНасловна

У Лапљем Селу завршен турнир у малом фудбалу, победник „Град Приштина“

У Лапљем Селу вечерас је завршен турнир у малом фудбалу, организатори турнира и више су него задовољни атмосфером и посећеношћу турнира, а као најбољи у вечерашњем финалу снаге су одмерили тимови „Град Приштина“ и „Лапље Село“ победник је екипа „Град Приштина“. Омладина Лапљег Села је овај турнир вратила у село после осам година, како су и обећали турнир је био један од најпосећенијих, почео је 17. септембра, све утакмице играле су се на терену испред ОШ „Миладин Митић“, а донео је и вредне награде за учеснике. Један од организатора Димитрије Мирковић истако је да су више него задовољни организацијом и да се надају да ће постати традиција.

„Прва нам је манифестација коју смо самостално организовали и задовољни смо овогодишњом, надам се да ће постати традиција и да ћемо следеће године организовати још бољи и још већи турнир. Мештани су јако задовољни, честитке екипама, посебно екипи „Град Приштина“ на освојеном првом месту“, рекао је Мирковић.

Мирковић је додао да су покровитељи овог турнира Град Приштина, Канцеларија за Косово и Метохију, као и самостални донатори, односно људи добре воље.

Играч победничке екипе Филип Секулић рекао је да су ову победу очекивали, јер је екипа „Град Приштина“ покупила све победе на овогодишњим турнирима у фудбалу.

Судија Горан Ракић каже да није било тешко судити када су овакве утакмице у питању, екипе су биле добре и фер, финале је било одлично.

Иначе, прво место освојила је екипа „Град Приштина“, друго екипа „Лапље Село“, треће екипа „Батусе“, а четврто екипа „Станојевић транспорт“. Финале је на одушевљење свих гледалаца завршено бакљадом и ватрометом, најбољима су уручени пехари.

Прикажи још

Повезани артикли

Проверите такође
Цлосе
Бацк то топ буттон