Косово

Вучић: Нису пажљиво слушали, никакве предаје КиМ неће бити

Председник Србије Александар Вучић изјавио је поводом написа Слободне Босне да је предао КиМ, да може само да каже да они нису пажљиво говорили шта је говорио.

Он је на питање новинара у Инђији, рекао да је површност нешто што не жели да спочитава ни екстремистима и да верује да су они желели нешто да пренесу.

„Суштина је да предаје неће бити нити ће добити зелено светло ако хоће нешто на силу да преведу. То је резултат површности нечега што нису пажљиво слушали“, рекао је Вучић.

Данас са Додиком и Порфиријем, а у среду или четвртак идем у Брисел

Вучић је изјавио да ће данас имати важан неформални састанак и разговор са председником Републике Српске Милорадом Додиком поводом различитих догађаја и наговештаја догађаја у наредном периоду у целом региону, као и да ће у среду или четвртак ићи у Брисел.

„Верујем да ће нам се у неком тренутку у неформалном делу прикључити и  патријарх српски господин Порфирије“, рекао је Вучић.

Казао је да ће бити много важних састанака.

„У четвртак, мислим, среду и четвртак, ваљда идемо у Брисел. Имамо тај самит за нуклеарну енергију, биће много европских и светских лидера, сви европски званичници, тако да ће то бити прилика за додатно значајне састанке за све нас“, рекао је Вучић.

Извор: Т а н ј у г; Фото: Т а н ј у г

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон