КосовоНасловна

Вујичић: Сваки глас за Обрадовића је глас за продају српских државних и националних интереса

Данијела Вујичић, кандидат са посланичке листе “Александар Вучић – Србија не сме да стане” упутила је критику на рачун лидера Двери Бошка Обрадовића указујући да је сваки глас за њега на предстојећим изборима у Србији глас против националних интереса.

„Ђиласов џепни љотићевац Бошко Обрадовић упорно наставља да глуми патриоту, заклињући се на верност Косову и Метохији, а сваки глас за њега биће заправо глас за продају српских државних и националних интереса“, наводи се у саопштењу Данијеле Вујичић.

Како је саопштено, одговорна и државотворна политика председника Александра Вучића и Српске напредне странке једини је начин да се истовремено сачува присуство и утицај Србије на Косову и осигура наставак економског развоја земље. 

Обрадовић је, заветујући се на постизборну сарадњу Драгану Ђиласу, потврдио да је саучесник у политици распарчавања и распродаје Србије, и његове звонке пароле не могу прикрити суштинску штеточинску природу лажних десничара, каже Вујичић.

„Рече љотицевац народ је збуњен. Тачно, нарочито када чује твоје тужбалице по амбасадама на рачун Србије и председника Александра Вучица док се за народ удараш у груди у име Светог Тројства и двоглавог орла који је одавно због Ђиласа од вас одлетео“, наводи се даље.

У саопштењу је истакнуто да народ зна коме да верује и да ће Србија 17. децембра изабрати утабану стазу која води ка будућности „јер Србија не сме да стане“.

„Ни Обрадовић, ни Ђилас, шта год причали, не намеравају после избора у јуриш на сеператисте на Косову и Метохији, већ спремају јуриш на државну касу, јер новац и стицање богатства уништавањем Србије јесте једино што њих у политици занима“, поручено је у саопштењу.

Извор: Косово онлине; Фото: Косово онлине

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон