ВестиЛокалне

Председница Шубарић посетила Дијагностички центар у Грачаници

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић заједно са директорицом општинског одељења за здравство и социјалну заштиту Зорицом Милић посетила је јутрос запослене у Дијагностичком центру у Грачаници.

Председница Шубарић упознала се током посете са тренутним радом у Дијагностичком центру разговарала са запосленима и пацијентима о условима и изазовима са којима се суочавају.

Она је заједно са директорицом Милић обишла одељења лабораторије и физикалне медицине где се на дневном нивоу пружају здравствене услуге за више десетина пацијената не само из општине Грачаница него и других општина.

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић казала је овом приликом да ће општина Грачаница наставити са улагањима у здравствени систем пре свега када је у питању осавремењавање опреме као и набавка неопходних реагенаса.

„ Уверили смо се и од запослених и од пацијената да Дијагностички центар у Грачаници ради несметано и да нема већих потешкоћа у раду. Задовољство ми је да чујем да сва опрема функционише да и на физијатрији и у лабораторији имамо стални прилив пацијената којима се пружају све потребне здравствене услуге. Нама као локалној самоуправи остаје да наставимо да улажемо а на запосленима да се одговорно и савесно односе према сваком пацијенту“, рекла је председница Шубарић.

Извор:Општина Грачаница
Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон