Главна / Вести / Косово и Метохија / Владета Костић: На изборе јединствено у великом фронту

Владета Костић: На изборе јединствено у великом фронту

Начелник Косовског управног округа Владета Костић изјавио је поводом предстојећих косовских избора да постоје свакодневни контакти са представницима, како је истакао, свих политичких странака које фигурирају и раде на овим просторима и да се посао око формирања листи и одређивање кандидата за градоначелнике и носиоце истих листи убрзо приводi крају.

http://youtu.be/oNLMgAaQ6r4

По његовим речима, врло брзо сав договор између странака биће на папиру, који ће бити предат Канцеларији за Косово и Метохију а Канцеларија ће, како је рекао, то у најскорије време објавити.

„ Ми смо кренули у један посао на почетку а то је, једно свеопште једнинство, што је некада било незамисливо. На моје велико задовољство, апсолутно сви са којима смо разговарали расположени су да се јединствено и у једном великом фронту заједнички изађе на ове изборе а да се на тим листама апсолутно нађу људи који имају чисте биографије. Дакле, да то буду неки нови људи који ће сутра донети неки нови квалитет за ову заједницу. Ми очекујемо доста велику излазност, што нама иде у прилог, јер се на тај начин смањују шансе за политичке групације које су до сада долазиле на власт само захваљујући куповином гласова или условљавањем радних места“ рекао је Костић.

Бранимир Стојановић: Не сумњам ко ће победити 3. новембра

Шеф Бироа Канцеларије за Косово и Метохију у Грачаници, Бранимир Стојановић сматра да је изузетно важно да тога дана људи изађу на гласање и заокруже онога у кога имају највбише поверење.

„Ја свакако не сумњам да ће то бити листа коју ће саставити званичници Републике Србије на овом простору и позвао бих све људе који живе на овом простору и који имају гласачко право да изађу тог дана и гласају, да не дозволе да неко други у њихово име одлучује“ рекао је Стојановић.

Он је узразио уверење да ће највећи број људи препознати ко ће искрено бранити њихове интересе као што их је и до сада бранио и да апсолутно не сумња ко ће бити победник 4. новембра.

Check Also

Одржан први турнир у стоном тенису у Грачаници

У организацији Стонотениских клубова Косова и Метохије одржан je  први Видовдански турнир у стоном тенису под …