Kosovo

SL: Odbacujemo optužbe Radosavljevića za požar u objektu u Leposaviću

Kategorički odbacujemo neosnovane optužbe Nenada Radosavljevića saradnika lažnog gradonačelnika Ljuljzima Hetemija u opštini Leposavić, i Kurtijevog poslušnika Arbera Vokrija koji su bez ikakvih dokaza uperili prst u Srpsku listu, predsednika Vučića i časne Srbe i optužio nas za požar koji je oštetio pomoćne prostorije u posedu Nenada Radosavljevića, iako policijski preliminarni izveštaji, po rečima zamenika komandira Vetona Eljšanija, govore o električnoj instalaciji kao najverovatnijem uzroku požara, saopštila je Srpska lista.

„Imajući na umu nedavne javne izjave Kurtijevog saradnika Radoice Radomirovića o tome kako se “najbolje pale automobili” a koji je saradnik i pomenutog Nenada Radosavljevića, možda bi bolje bilo da je gospodin Radosavljević pre izrečenih laži upitao svog pajtosa o ovom nesrećnom slučaju a ne da po matrici režima iz Prištine bez dokaza upire prstom prema Srpskoj listi. 

Sa druge strane iznenađujuće je da su osude, snimci i slike sa mesta događaja u režiji Arbera Vokrija izostale kada su zapaljeni automobili časnih i poštenih građana Leposavića poput vlasnika portala Kosovo onlajn i načelnice opštinske uprave. Šta je merilo po kome su Vokriju neka paljenja za osudu, a neka ne ili čak za ćutanje koje izgleda kao znak odobravanja? Da li to znači da je o tim piromanskim aktima znao nešto više pa nije želeo da ih pominje“, stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button