СпортСрбија

Београд: Малишани из Ораховца и Велике Хоче гости Црвене Звезде на прослави титуле шампиона

Малишани из школе фудбала ,,Божур” из Ораховца и Велике Хоче, у организацији локалне самоуправе, боравили су у Београду одакле, поред низа занимљивости, посебну успомену носе са прославе титуле шампиона Србије, где су били гости фудбалског клуба Црвена Звезда.

Прослави, на стадиону ,,Рајко Митић“ , мали фудбалери присуствовали су са својим тренерима и стручним штабом, а посебну част им је представљало то што су били у прилици да заједно са својим миљеницима, играчима Црвене Звезде, изађу на терен.

,,Божури” су утакмицу пратили са западне трибине стадиона и активно су током читавих 90 минута бодрили свој омиљени клуб, који је славио против Чукаричког резултатом 4:1.

За многе од њих, остварење дечјих снова је била прилика да упознају и разговарају са фудбалским асовима, као и разговор и фотографисање са некадашњим, прослављеним фудбалером Црвене Звезде Душаном Савићем.

Иницијатор догађаја био је Иван Гајић из школе фудбала ,,НИКА”, која је угостила ,,Божуре”. Гости су на гостопримство и љубав домаћина узвратили уручивањем захвалнице и пакетом квалитетног вина из Дечанске винице у Великој Хочи.

Пре повратка кући, ове две школе фудбала одмериле су снаге у пријатељској утакмици, а резултат уопште није био важан.

Извор: Радио Гораждевац / ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон