КосовоНасловна

Бишевац: Трибина ПроГласа доживела фијаско; Грађани послали јасну поруку

Немања Бишевац, члан Председништва Српске листе је изјавио данас да је трибина ПроГласа, која је данас одржана у Косовској Митровици, доживела фијаско.

„Данас је у Косовској Митровици фијаско доживело окупљање самозване елите, такозваног Прогласа. Том приликом је на трибини у њиховој организацији присуствовало свега десетак људи, а од тога само неколико са севера Косова и Метохије. На тај начин, наши грађани су послали јасну поруку да верују искључиво председнику Александру Вучићу и његовој политици која гарантује, мир, будућност и просперитет нашем народу на овим просторима“, истакао је Бишевац.

Он је подсетио да је више од 100 професора са Приштинског универзитета, истакнутих интелектуалаца и угледних људи са ових простора својим потписом подржало председника Александра Вучића и листу “Србија не сме да стане”.

„Оно што желим да нагласим и што је већ свима јасно, Срби данас живе никад теже на овим просторима, захваљујући антисрпском режиму Аљбина Куртија. Нажалост, квазиопозиционари из Београда никада нису смогли храбрости да за то окриве Аљбина Куртија, већ шта год да се деси окривљују сопствену државу. Зато Курти нашим представницима забрањује улазак на Косово и Метохију, а истовремено овим опозиционарима отвара широм врата и поставља црвени тепих, јер Курти добро зна да опозиција има за циљ једино да подели и посвађа српски народ на овим просторима“, рекао је Бишевац у изјави за медије.

Трибина „Потпиши и подржи ПроГлас“ одржана је данас у Косовској Митровици. Грађанима се обратио др Миодраг Јовановић, професор Универзитета у Београду, писац и издавач Гојко Божовић, и Милица Андрић Ракић, програмска менаџерка Нове друштвене иницијативе. 

Извор: Агенције

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон