Косово

Српска листа: Данашња објава на друштвеним мрежама је слика Куртијеве борбе против криминала и поштовање закона

Данашња објава на друштвеним мрежама у којој се види како запослени у општини Лепосавић, у којој је лажни градоначелник Љуљзим Хетеми, Куртијев пријатељ и страначки друг користе наркотике, у радно време, у друштву члана Куртијеве Владе, заменика министра Радоице Радомировића је слика и прилика Куртијеве власти на северу Косова и Метохије и оних које он подржава. То је слика Куртијеве борбе против криминала и поштовање закона, наводи се у саопштењу Српске листе.

У исто време, данас, стиже одлука исте ове нарко-општинске екипе, који се представљају Србима, да је за градску славу Св. Василија Острошког, у Лепосавићу, општини са преко 98% Срба забрањено истицати српске заставе. 

Дакле, да појаснимо јавности, под режимом Аљбина Куртија, његови послушници у згради општине, у радно време, могу слободно да користе наркотике, наравно посебно кад је са њима Радоица Радомировић, али је у тој истој општини забрањено истицати српске заставе. 

Позивамо још једном међународне представнике да хитно реагују, и захтевају да надлежни органи процесуирају нарко-раднике општине, лажног градоначелника и умишљеног мангупа Радоицу Радомировића који је више пута до сада био уснимљен како подстиче друге на извршење кривичних дела па и да је део тих група када врше одређена дела. 

Исто тако, да подсете Куртија и његове сатрапе да је истицање и поштавање националних симбола међународно признато право, па чак и по косовском уставу у члану 59, наводи се у саопштењу Српске листе.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон