КосовоНасловна

Директор Канцеларије за КиМ Петковић обишао штанд ЈП ,,Мрежа Мост“ на Београдском сајму књига

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић,  обишао је штанд ЈП ,,Мрежа Мост“, на 66. Међународном сајму књига у Београду.

Петковића је поздравила ВД директорка ЈП ,, Мрежа Мост“ Соња Милојевић, која је нагласила да се, иако је ово сајам књига, наше предузеће може подичити мноштвом признања и захвалница за професонално и правовремено извештавање.

,,Лично бих волела да преносимо лепе вести, али смо , на жалост, сви сведоци дешавања и тешке ситуације у којој се Срби налазе“, нагласила је Милојевић и додала да је нада свих нас да ће се ситуација променити  и да ћемо у будућности моћи да говоримо о лепотама и историји КИМ, које ваља посетити.

Директор Канцеларије за КиМ је поновио да држава Србија никада неће одустати од Косова и свог народа , нагласивши да је свестан колико поверење Срби на Косову имају у нашу кућу.

,, Хвала вам што постојите, хвала вам на објективности и сто сте присутни на сваком делу Ким и из минута у минут пратите сва дешавања“, рекао је Петковић додао да ЈП Мрежа Мост има подршку државе за свој рад..

,,Ви сте сведок једног времена и свега што се дешавало и дешава Српском народу на КиМ“, нагласио је Петковић и додао да су иза нас и пред нама тешка времена и борба коју заједно морамо да добијемо. 

Он је додао да се кроз писану, слободарску реч  са КиМ, најбоље указује да смо били, остали и остацемо на овим просторима,

,, Више од 30 издања са КиМ, представиће се на Сајму књига, међу којима су импозантна дела која завређују место у свакој библиотеци“, рекао је Петковић.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон