ДруштвоКосовоНасловна

„Друг са друма“ у Косовској Митровици: Пакетићи за децу и младе са потешкоћама у развоју

Хуманитарно удружење „Друг са друма-возач са srcем“ и ове године је обрадовало децу и младе са потешкоћама у развоју на северу Косова.

Чланови овог удружења, у сарадњи са Удружењем родитеља деце са потешкоћама у развоју „Подржи ме“, данас су организовали посебну акцију у Косовској Митровици, током које су поделили новогодишње пакетиће.

Велики камиони са још већим људима у њима, данас су у центру Косовске Митровице донели љубав и подршку, а узвраћено им је осмесима и загрљајима срећне деце.

„Знамо да постоје многобројна деца која имају посебне потребе, па смо дошли на идеју да обрадујемо ту децу, да им мало улепшамо живот“, каже Ненад Ђурић из Косовске Митровице, члан удружења „Друг са друма-возач са srcем“.

Пакетићи су подељени у сарадњи са Удружењем „Подржи ме“ из Косовске Митровице.

„Јако ме је изненадио њихов позив. Драго ми је да још увек има добрих и хуманих људи. Драго ми је што је данас Божић и што смо на овај дан исто успели да обрадујемо нашу децу. Драго ми је што смо упознали и Ђуку и све људе који су заправо одавде и што смо успели да пребацимо пакетиће и данас обрадујемо наше малишане“, навела је Ивана Ракић из удружења „Подржи ме“.

Ове године, удружење „Друг са друма“ обезбедило је укупно 190 новогодишњих пакетића за децу и младе са потешкоћама у развоју на северу Косова, из удружења „Подржи ме“. Поклоне су добили и малишани који су се данас са својим родитељима задесили у центру града током поделе пакетића.

Извор: Радио Контакт плус; Фото и видео: Радио Контакт плус

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон