KosovoNaslovna

Elek: Srpska lista je bila i biće stožer srpskog naroda na KiM

Novoizabrani predsednik Srpske liste prof. dr Zlatan Elek zahvalio se prethodnom rukovodstvu Srpske liste i svim delegatima koji su ga jednoglasno izabrali za predsednika.

“Zahvaljujem im se na podršci i poverenju, za mene je velika čast da budem predsednik jedne od najvećih srpskih stranaka na teritoriji KiM svih vremena. Osećam veliku odgovornost ne samo kao predsednik stranke nego i kao običan građanin. Očekujem da sa potpredsednicima stranke, sa svim delegatima  pokušamo da još više unapredimo rad stranke, a Srpska lista će biti obeležena kao stranka koja je postigla najbolje rezultate u glasanju od kad ja pamtim za politički život na teritoriji kiM”,. Rekao je u iyjavi ya TV Most Elek.

Uputio je zahvalnost bivšem predsedniku stranke Goranu Rakiću  i predsedništvu stranke na nesebičnom zalaganju, na trudu, radu i borbi za očuvanje srpskih interesa u i te kako teškoj političkoj situaciji.

“Više sam nego siguran da je Srpska lista bila, da je Srpska lista sad i da će biti stožer srpskog naroda na teritoriji KiM i sve naše naredne teške i lake političke odluke donosićemo u koordinaciji sa zvaničnim Beogradom, a sve sa jednim ciljem a to je da bude bolje celokupnom srpskom narodu”, rekao je Elek.

Izvor: TV Most

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button