КосовоНасловна

Елек: Српска листа је била и биће стожер српског народа на КиМ

Новоизабрани председник Српске листе проф. др Златан Елек захвалио се претходном руководству Српске листе и свим делегатима који су га једногласно изабрали за председника.

“Захваљујем им се на подршци и поверењу, за мене је велика част да будем председник једне од највећих српских странака на територији КиМ свих времена. Осећам велику одговорност не само као председник странке него и као обичан грађанин. Очекујем да са потпредседницима странке, са свим делегатима  покушамо да још више унапредимо рад странке, а Српска листа ће бити обележена као странка која је постигла најбоље резултате у гласању од кад ја памтим за политички живот на територији киМ”,. Рекао је у иyјави yа ТВ Мост Елек.

Упутио је захвалност бившем председнику странке Горану Ракићу  и председништву странке на несебичном залагању, на труду, раду и борби за очување српских интереса у и те како тешкој политичкој ситуацији.

“Више сам него сигуран да је Српска листа била, да је Српска листа сад и да ће бити стожер српског народа на територији КиМ и све наше наредне тешке и лаке политичке одлуке доносићемо у координацији са званичним Београдом, а све са једним циљем а то је да буде боље целокупном српском народу”, рекао је Елек.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон