Спорт

Фудбалски ветерани Грачанице 23. децембра гости ветерана Техничке школе у Бања Луци

На иницијативу председника Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорада Арлова и директора Техничке школе Луке Владимира Куваље у Бања Луци договорено гостовање фудбалских ветерана Грачанице.

“Ветерани Грачанице и ветерани Техничке школе одиграће пријатељску, братску и ревијалну фудбалску утакмицу малог фудбала у Бања Луци 23. децембра у Спортској дворани Борик. Желимо да гости из Грачанице, дугодишњи пријатељи Одбора, опет осете након паузе од неколико година пријатељство и братску руку нас из Одбора, нових пријатеља ветерана Техничке школе и директора Владимира Куваље који је одмах прихватио нашу иницијативу”, каже Арлов.

Како се наводи у саопштењу, ово је једна у низу хуманитарних акција и пројеката које Одбор организује за повезивање и помоћ српском народу на Косову и Метохији, а спорт и фудбал сигурно једна од тих карика братске везе између Републике Српске и Косова и Метохије.

Директор Техничке школе Владимир Куваља као и ветерани ове школе захвалили су Одбору на иницијативи и поверењу да ова велика школска установа буде домаћин сусрета.

“Радо ћемо дочекати наше драге гости и показати колико је велика воља и братска љубав Републике Српске према Косову и Метохији”, рекао је Куваља.

Арлов је захвалио руководству ЈУ Спортске дворане Борик на помоћи и сарадњи у овом хуманом пројекту и повезивању путем спорта Републике Српске и Косова и Метохије, наведено је у саопштењу.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон