Sport

Fudbalski veterani Gračanice 23. decembra gosti veterana Tehničke škole u Banja Luci

Na inicijativu predsednika Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorada Arlova i direktora Tehničke škole Luke Vladimira Kuvalje u Banja Luci dogovoreno gostovanje fudbalskih veterana Gračanice.

“Veterani Gračanice i veterani Tehničke škole odigraće prijateljsku, bratsku i revijalnu fudbalsku utakmicu malog fudbala u Banja Luci 23. decembra u Sportskoj dvorani Borik. Želimo da gosti iz Gračanice, dugodišnji prijatelji Odbora, opet osete nakon pauze od nekoliko godina prijateljstvo i bratsku ruku nas iz Odbora, novih prijatelja veterana Tehničke škole i direktora Vladimira Kuvalje koji je odmah prihvatio našu inicijativu”, kaže Arlov.

Kako se navodi u saopštenju, ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija i projekata koje Odbor organizuje za povezivanje i pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, a sport i fudbal sigurno jedna od tih karika bratske veze između Republike Srpske i Kosova i Metohije.

Direktor Tehničke škole Vladimir Kuvalja kao i veterani ove škole zahvalili su Odboru na inicijativi i poverenju da ova velika školska ustanova bude domaćin susreta.

“Rado ćemo dočekati naše drage gosti i pokazati koliko je velika volja i bratska ljubav Republike Srpske prema Kosovu i Metohiji”, rekao je Kuvalja.

Arlov je zahvalio rukovodstvu JU Sportske dvorane Borik na pomoći i saradnji u ovom humanom projektu i povezivanju putem sporta Republike Srpske i Kosova i Metohije, navedeno je u saopštenju.

Izvor: TV Most

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button