ЛокалнеНасловна

Грачаница: Одржан хуманитарни ауто-скуп

Са оснивањем Ауто-мото клуба „Газиместан“ у Грачаници пре три године покренута је и годишња акција окупљања чланова у циљу дружења, али и прикупљања новчаних средстава за лечење болесне деце. И овог пута акценат скупа имао је хуманитарни карактер.

„Ове године смо се одлучили да помогнемо нашем драгом Луки Секулићу, кога у Италији чекају компликоване операције као и малом Вуксану Здравковићу који је из околине Штрпца. Надамо се да ће људи добре воље помоћи да прикупимо неопходна новчана средства“, истакао је организатор скупа Влада Милић.

„У контакту смо са многим ауто клубовима из Србије и иностранства. Сходно томе, надам се да ће следећи скуп бити много већи, лепши, бољи као и са много већим наградама и доприносима“, казао је организатор скупа Марко Димитријевић.

Поред чланова мото клубова са ових простора, акцији су се одазвали и клубови из Врања и Скопља.

„Дошли смо овде због доброг дружења, да испоштујемо наше пријатеље из Грачанице. На нашим скуповима у Врању они су били гости, дошао је ред да то узвратимо. Из Врања је дошло два возила, у питању су „Заставе 101″, једна је 1976., а друга из 1977.године. Заједно путујемо годинама уназад, обишли смо цео Балкан“, рекао је Данило Петровић из Врања.

„Дошли смо из Скопља са два возила, како би подржали овај хуманитарни скуп. Наши пријатељи нас увек испоштују, сад ми њима узвраћамо“ казао је Ико Љубовчевски из Скопља.

За све учеснике организована су пригодна надметања са наградама за најбоље. Скуп је привукао и радознале љубитеље четвороточкаша, с обзиром да је међу бројним аутомобилима било и неколико олдтајмера који су привукли највећу пажњу на ауто-скупу.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон