ДруштвоЛокалнеНасловна

Хуманитарно вече за Лену Јовановић

С циљем подршке Лени Јовановић из Косовске Митровице,  Туристичка организације Грачанице у сарадњи са кафе баром “Дионис” и певачем Бобом Ракићем, организује ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ ЗА ЛЕНУ ЈОВАНОВИЋ- “ВЕЧЕ ДОМАЋЕ МУЗИКЕ” у кафе бару “Дионис” у Грачаници које ће се одржати у среду 13. децембра са почетком од 19.00 часова.

На хуманитарној вечери домаће музике наступаће Боба Ракић и бенд. Сав приход са хуманитарне вечери намењен је за лечење Лене. Помозимо Лени да се врати нормалном животу. Лена је ученица првог разреда основне школе у Косовској Митровици, која је због епилептичних промена , проблема са пажњом и концентрацијом упућена на лечење у логопедско дефектолошки центар Буздановић у Новом Саду.

Минимално трајање програма је годину дана, а месечни трошкови износе 80.000 динара. Када се на то дода трошак изнајмљивање стана , долази се до суме коју породица не може сама финансирати, због чега је принуђена да потражи помоћ хуманих људи.

Време је празника, хајде да учинимо Ленино детињство срећнијим и безбрижнијим. Овим путем молимо све људе добре воље да помогну како би се Лена вратила нормалном животу.

Подаци за уплату помоћи:

Милена Седларевић

200-128791361-25

Банка поштанска штедионица

Извор: Туристичка организација Грачаница, Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон