КосовоНасловна

Издаваштво и стваралаштво Срба са КиМ на Међународном сајму књига у Београду

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије др Петар Петковић у недељу, 22. октобра, у 12 сати, у Хали 1а Београдског сајма, свечано ће отворити штанд Канцеларије за КиМ на 66. Међународном сајму књига у Београду на коме ће и ове године бити представљено издаваштво и стваралаштво Срба са Косова и Метохије.

Сваког дана од 22. до 29. октобра на штанду Канцеларије за КиМ у Хали 1а у оквиру 66. Сајма књига публици ће се представити песници, уметници и научници са територије Косова и Метохије, као и књижевници и научни радници који се у свом стваралаштву и научним радовима баве питањем Косова и Метохије, наводи се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

На овај начин, Канцеларија за Косово и Метохију ће, као и ранијих година, посетиоцима Сајма пружити увид у богатство научног, културног и уметничког ставралаштва наше јужне покрајине.

Ове године на Сајму књига у Хали 1А биће организовано више од 70 промоција књижевних и научних дела аутора са Косова и Метохије, док ће се на штандовима Канцеларије у Хали 4 представити 30 издавача са територије Косова и Метохије, наведено је у саопштењу.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон