Косово

Канцеларија за КиМ: Ни много јачи и моћнији од Куртија не могу да забране Београду да брине о свом народу

Београд, нити председник Александар Вучић никоме не прете нити звецкају оружјем, већ смо, за разлику од Приштине, стуб мира и стабилности у региону, наводи се у саопштењу директора канцеларије за КиМ др. Петра Петковића.

Међутим, ни много јачи и моћнији од Аљбина Куртија не могу да забране Београду да увек брине о свом народу, ма где он живео.

Ако Курти воли да фотографише униформе, базе и пунктове, нека направи изложбу од фотографија насиља које његов шовинистички апарат спроводи над српским народом на Косову и Метохији.

Нека странцима дели фотографије Азема Куртаја како пуца у српску децу или снимке приштинских фалангиста како пребијају српски народ и отварају ватру на цивиле на нелегалном пункту на Бистричком мосту, а могао би да подели и фотографије албанских екстремиста како током мартовског погрома 2004. бацају бомбе и пуцају из снајпера на голоруке Србе и припаднике Кфора.

Може да покаже и снимке како његови министри бацају сузавац, преврћу возила Еулекса и остала непочинства. То је права слика “његовог мирнодопског” друштва у ком свакодневно спроводи насиље над голоруким српским народом, наводи се у саопштењу директора канцеларије за КиМ др. Петра Петковића.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон