Косово

Лепосавић: Косовска полиција обила и извршила преметачину у кући породице Чеперковић

Припадници Косовске полиције су, јуче у послеподневним сатима, обили стару кућу у власништву породице Чеперковић у селу Доње Исево, код Лепосавића, извршивши у њој преметачину.

Један од власника куће, члан породице Чеперковић, која живи у Рашки, каже да су му случај пријавиле комшије који су били очевици упада полиције, а који су му пренели и да их је било осморо полицајаца, са два полицијска џипа.

Не желећи да му се објави име, он је за Косово онлајн, рекао да су му комшије послале фотографије и обавестиле га да је кућа обијена, а ствари испретуране, као и да је кућа иза полиције остала отворена.

На питање зна ли разлог, навео је да косовски полицајци често обилазе села, али да слабо разговарају са мештанима, тако да му није јасно зашто би неко тако нешто урадио у сеоској кући која се користи углавном за преноћиште.

У кући су, како каже, биле само старе сеоске ствари за основне потребе у случају ако неко из породице долази на село како би ту, због удаљености и лоших услова пута, могао да преноћи.

На кући је била постављена камера која није била у функцији, а коју су полицајци поломили, додаје он.

Каже и да се не плаши да је полиција могла било шта да пронађе, јер су у кући, понавља, само основне ствари, покривачи и гардероба, будући да се у селу лети углавном баве пољопривредом.

Истиче да је невероватно да се тако нешто дешава у селу, где живе још само три породице, а у којем су живели и њихови дедови и где се никада ништа слично није догодило.

Извор: Косово онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон