НасловнаСрбија

Љиљана Шубарић: Људи желе да гласају за бољу будућност

На гласачком месту у Рачи у близини Куршумлије тренутно је и председница Општине Грачаница Љиљана Шубарић која ће своју бирачку дужност обавити на овом бирачком месту. Како она наглашава велики број људи је јутрос кренуо пут Куршумлије.

„Река људи раном зором прелази административни прелаз Мердаре, то су људи који желе да пруже подршку својој држави, да гласају за боље сутра, за бољу будућност. Много ми је жао што данас многи који су такође желели да пођу и пруже подршку својој држави нису у могућности зато што им је ускраћено основно људско право, право на гласање, то су људи са здравственим проблемима, старији, изнемогла лица, они данас нису успели да изврше своју грађанску дужност. Оно што очекујемо од данашњих избора јесте да људи изаберу оно што је најбоље за њихову будућност, да победи најбољи и да самим тим наша држава крене правим путем.“, рекла је председница Општине Грачаница Љиљана Шубарић.

„Наша држава треба да буде поносна на све нас, сам показатељ је колона аутомобила и огроман број људи који жели да данас буде уз своју државу и да да глас на данашњим изборима, такође и да желимо да будемо у саставу своје државе, да одлучујемо и будемо део овог система.“ рекао је Игор Аритонивић директор Одељења за општу администрацију и кадровска питања.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон