ДруштвоНасловнаСрбија

Мојсиловић обишао Оперативни центар система одбране

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је Оперативни центар система одбране, где се уверио да Војска Србије извршава све планиране задатке.

Након састанка са руководећим старешинама у Оперативном центру, генерал Мојсиловић је путем видео линка примио извештаје старијих националних представника из мировних операција, који су известили да је стање редовно, да људство извршава све дефинисане задатке у складу са додељеним мандатом и да су сви припадници Војске Србије, ангажовани у мисијама, безбедни, саопштило је Министарство одбране.

Како се наводи у саопштењу, извештаје су поднели и дежурни тимови у непосредно потчињеним оперативним саставима и јединицама, који су известили о стању и тежишним задацима у својим јединицама.

Генерал Мојсиловић је припадницима Војске Србије, који и у време празника извршавају задатке како у Републици Србији тако и у мировним операцијама широм света, пожелео срећне новогодишње празнике, уз жеље за добро здравље и успех на личном и породичном плану у години пред нама.

Данашњем обиласку присуствовали су заменик начелника Генералштаба генерал-потпуковник Желимир Глишовић, начелник Оперативне управе (Ј-3) Генералштаба генерал-мајор Тиосав Јанковић и начелник Кабинета начелника Генералштаба пуковник Слађан Христов, наведено је у саопштењу.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон