Косово

Награде за најбоље радове на ликовном конкурсу „Природа је наше благо“

У холу Основне Школе „Вук Караџић“ у Звечану данас су додељене награде, дипломе и поклони за најбоље ликовне радове и ученике који су учествовали на конкурсу „Природа је наше благо“.

На конкурсу је примљено је више од 75 радова, а учествовали су ученици свих основних и средњих школа у општини.

Директор ЈСКП Ненад Радовановић подсетио је да је његова институција организовала конкурс на који су ученици могли да се пријаве од  1. до 10. априла и пошаљу своје цртеже.

„Комисија је јуче одабрала најбоље радове, а ми ћемо наградити и поред најбољих и све остале ученике. Идеја је била првенствено да видимо колико наша најмлађа деца воле и брину о природи. Ми ћемо поред свих наших активности, наставити да организујемо овакав вид акције, како би свакога дана били ближи са својом децом, пружали им пажњу и негу. Захвалио бих се нашим најмлађима који су учествовали на конкурсу, наставницима и директорима основних и средњих школа, али и начелнику Школске управе Блажу Драговићу који је подржао ову акцију“, наводи Радовановић.

Директорка ОШ „Вук Караџић“ Слађана Фићовић у Звечану захвалила се свима који су учествовали у овом ликовном такмичењу, истичући да је конкуренција била велика.

„Лепа је идеја и ми смо је прихватили радо. Била је велика конкуренција, деца су желела да учествују и на крају је комисија одлучила који ће радови бити награђени. Имам три прва места у нашој школи“, каже Фићовић.

Извор: Косово онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон