КосовоЛокалнеСпорт

Трећи „Васкршњи турнир у стоном тенису“ 9. маја у Лапљем Селу

Туристичка огранизација Грачанице (ТОГ) у сарадњи са Општинским одељењем за омладину и спорт, организује трећи „Васкршњи турнир у стоном тенису“ који ће и ове године бити хуманитарног карактера.

Позивамо све заинтересоване да у духу овог великог и радосног хришћанског празника одвоје део свог слободног времена и помогну свом мештанину, дванаестогодишњем Луки Секулићу из Грачанице који болује од портне хипертензије и чији је живот озбиљно угрожен овим стањем.

Почетак хуманитарног турнира заказан је за четвртак, 9. маја од 11.00 часова, у просторијама Спортске хале у Лапљем Селу.

Право учешћа имају ученици основних и средњих школа, старосне групе од 10 до 18 година, као и сви љубитељи овог спорта старији од 20 година. Такмичење се одвија у сингл категоријама – млађим и старијим женским и млађим и старијим мушким категоријама, и ветерани. Пријаве такмичара се могу извршити до уторка, 7. маја 2024 .

Васкршњи турнир у стоном тенису биће догађај где резултат неће бити у првом плану, већ хуманост, а све који не буду били 9. маја у Лапљем Селу, позивамо да у складу са могућностима помогну нашем Луки.

За додатне информације као и за пријаве учешћа можете се јавити на контакт телефон: +38347128364.

Извро: Саопштење, Туристичка организација Грачанице

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон