ДруштвоКултура

“Неверне бебе” сутра у Грачаници

Дом културе ,,Грачаница“ овогодишњи богат програм Видовданских свечаности употпуниће концертом Неверних беба у четвртак 20. јуна на платоу испред Дома културе ,,Грачаница“ с почетком од 21 час.

Неверне бебе су бенд карактеристичан по идеји од које нису хтели да одступе ни у најтежим годинама желећи да свирају једино оно што осећају, без компромиса. Његови чланови су се изборили за чврсту позицију на српској поп-рок сцени и декларисали као скуп изузетних музичара који најбоље од себе дају на концертима.

Публика у Грачаници је послењи пут у музици овог бенда уживала давне 2014. године С обзиром да су прошле године Неверне бебе обележиле 30 година рада и постојања, ово ће бити јединствена прилика да заједно са њима прославимо велики јубилеј.

“Сваки концерт је за нас посебан, али неки ипак имају и додатни емотивни набој. Последњи пут смо се видели пре десет година. Пауза је велика, али је оно што нас везује константа и због тога смо посебно узбуђени. Емоција је носећа снага наше музике. Грачаничка публика је то увек умела да препозна и награди. Извешћемо све наше највеће хитове које публика очекује (Кућа за спас, Велики је Бог, Ту крај нас, Тужна песма, Погледај у сунце…), али и неке нумере премијерно, наменски спремљене за ову прилику“, истиче менаџерка Неверних беба Маријана Рајић.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон