КосовоНасловна

Обијена и опљачкана Пошта у Угљару

Ноћас је у Угљару код Косова Поља обијена, а потом и опљачкана и разлупана пословница Поште Србије, као директна последица Куртијеве одлуке да укине динар на Косову и Метохији и Србима онемогући сваки вид нормалног живота, наводи се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

Екстремисти су са Поште скинули видео надзор, украли касу са новцем и демолирали просторије ове установе, испревртали столове, ормаре, извалили врата…

Канцеларија за Косово и Метохију више од месец дана упозорава комплетну међународну јавност на све последице и опасности која носи Куртијева одлука да укине српски динар у покрајини.

Свака Куртијева антисрпска одлука и потез директни су сигнал екстремистима да крену у лов и напад на све српско, а охрабрени додатно чињеницом да неће бити ни ухапшени ни процесуирани, па поред школа, амбуланти, вртића, српских кућа сада на ред долазе и Поште.

Спирала насиља коју диригује режим у Приштини и спроводи над српским народом у покрајини мора бити аларм за међународну заједницу да предузме одлучне кораке у заштити и српског народа и српске имовине, наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон