ЛокалнеНасловна

Одржан дечији маскенбал у Лапљем Селу

Родитељи, малишани и њихови васпитачи данас су још једном показали креативност у припреми разноврсних костима које су малишани носили на овогодишњем маскенбалу. Поред деце из предшколске групе основне школе „Миладин Митић“ из Лапљег Села, на маскенбалу су учествовала и деца од првог до четвртог разреда. Уз песму и игру, оно што је било примарно јесте и дружење.

„ Деца су била јако активна, свакога дана смо имали различиту организацију, првог дана смо правили пано, цртали на ову нашу тему, другог дана смо имали маскенбал, трећег дана квиз, четвртог игре на полигону где су се они такмичили између себе, нисмо их делили на први, други, трећи и четврти разред, већ су сви заједно учествовали“ , рекла је Сузана Андрић, учитељица трећег разреда.

У оквиру Дечије недеље, деца су имала прилике да и претходних дана учествују у бројним активностима, а оно што је закључак како васпитача тако и деце јесте да су препуни лепих утисака и да им је ова недеља била испуњена.

„ Деца су у току целе недеље имала разне активности кроз које су могла неке своје жеље да покажу, тако да је ово на крају био успех свега тога што су они уствари видели у протеклих пар дана. Малишани су били креативни, били су пуни утисака после сваке посете разноразним установама које смо посетили, ово су неке њихове жеље шта ће бити кад порасту, као што је и била тема ове године и овог маскенбала“ , рекла је Бранкица Ђорђевић, васпитачица предшколске групе ОШ „Миладин Митић“ Лапље Село.

Маскенбал је један од догађаја коме се деца највише радују, а то потврђује и чињеница колико су се потрудили око костима углавном инспирисаних ликовима из бајки и цртаних филмова.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон