ЛокалнеНасловна

Општина Грачаница наставља да помаже угрожене, породици Крстић дониран шпорет

Општина Грачаница наставиће са подршком социјално угроженим породицама и грађанима, казала је председница Општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић након обиласка породице Крстић.

Председница Шубарић обишла је данас социјално угрожену породицу Марине Крстић, која, без сталног посла, са троје малолетне деце живи у Грачаници. Том приликом дониран им је „смедеревац“ – шпорет на дрва који им је био неопходан да лакше прегурају зиму.

„Као локална самоуправа која води бригу о својим грађанима, наставићемо да помажемо све оне породице и појединце који имају проблеме, како би им олакшали животне услове. Прошле године многе породице и појединце помогли тако што смо им обезбедили шпорете, огрев, пакете са основним животним намирницама и хигијеном. Верујем да смо на овај начин многима помогли, те да су грађани увидели да мислимо на њих“, казала је председница Шубарић.

Марина Крстић захвалила се Општини Грачаница и председници Шубарић што су помогли да добију нови шпорет.

„Немам стални посао, радим тамо где га има, тешко је али се некако сналазимо. Нисам била у могућности да купим шпорет, много нам значи ова помоћ која ће нам олакшати функционисање“, казала је Марина.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон