Локалне

Општина Грачаница: Таблет рачунари за Немању и Кристину

Општина Грачаница уручила је данас захвалнице  и наградила је таблет рачунарима двоје ученика за успехе током школске године из области беседништва и успеха на књижевној олимпијади.

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић и директорица општинског одељења образовања Бранкица Нићић наградили су данас ученика Гимназије Немању Мирића за освојено треће место на књижевној олимпијади у Сремским Карловцима док је такође таблет рачунаром награђена и ученица основне школе „Миладин Митић“ у Лапљем Селу за освојено прво место на републичком такмичењу из реторике и беседништва.

„Талентована и вредна деца су понос целе општине Грачаница и док је нама овакве деце не треба да бринемо за будућност. Без обзира на постигнуте резултате који су свакако на понос свима нама важно је да стално имамо децу која су спремна да напредују да развијају своје вештине и самоуверено и спремно улазе у трку са децом из већих општина. Честитам и Немањи и Кристини на изузетном успеху али и директорима и професорима на посвећености и упорности да нашу децу и њихов таленат подрже. Општина Грачаница биће и у будуће ваш ослонац и подршка“, казала је председница оптине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић.

Немања Мирић и Кристина Трајковић данас су посетили општину Грачаница где им је награда уручена у присуству директора школа које похађају Дејана Денића и Љубише Караџића.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон