КосовоЛокалне

Парадокс- Кад о мутњим радњама и глибу прича Момчило Трајковић

Уважени „пензионисани сеоски адвокату“ господине Момчило Трајковићу, драго нам је да Вам пензионерски дани протичу у вишку времена али нам је жао што сте новим „саопштењем у покушају“ показали да Вас је наш одговор веома потресао па нисте били чак у стању ни да сами без помоћи „дипломираних интелектуалаца“ – читај „ћата“ напишете одговор. Због Вашег нарушеног здравља о којем смо слушали протеклих месеци јако нам је због тога жао. Али ту смо да Вам пружимо сваку врсту подршке и помоћи али и објашњења јер интелектуалаца под кров наше институције имамо на претек оних правих дипломираних не као-бајаги.

Пензионерски дани вам очигледно врло пријају јер из приложеног видимо да сте развијајући“натприродне силе“ постали чак и видовити те ако одлучите да отворите канцеларију за гатање можете нам се обратити да вам помогнемо. Толико сте за овај народ ипак заиста заслужили.

На питања из „стручног саопштења“ које сте објавили нећемо Вам више одговарати јер као што смо већ напоменули за сваки посао и наш рад одговорни смо народу, нашим грађанима, а не доколичарима који маштају да од општине Грачаница остане мало „селце“.

Боду ли вас очи господине Трајковићу кад се својим „скромним“ аутомобилом возикате кроз општину? Видите ли Трајковићу виле, куће и приватна предузећа на Раторовом земљишту? Шта се господине Трајковићу налази на вашем продатом имању у Чаглавици недалеко од српског православног гробља? Буде ли вас ноћу демони па сте ноћас лоше спавали или вам је диоптрија са годинама повећана? Са ким у Чаглавици проводите пензионерске дане? Где су вам прве комшије? Имамо под нашим кровом медицинске стручњаке и за те случајеве- оне праве дипломиране не каобајаги.

Ко чини Ваш Српски национални форум и где вам је седиште и ко вам је у председништву главни „ћата“ одлично знамо нема потребе да нам то објашњавате. Јављају нам свакодневно ваше „селске“комшије. Ако вам и у том смислу треба помоћ дипломираних стручњака оних правих не каобајаги можемо вам помоћи.

Председницу општине Грачаница и локално руководство које је народ на изборима подржао називате „селским оговарачима, глибом, примитивцима, полусветом“ а наше одлуке „криминалним“. Знамо да вам „ћате“ нису правници али очекивали смо од Вас као „старог дипломату“ да пазите на јавно изговорену реч. Знате ли да су и оне законом кажњиво дело кад већ искусне  „ћате“ то не знају.

Слажемо се ипак у једном да је деценијама уназад нашим народом управљао интелектуални и политички полусвет а из приложених функција видимо да сте и Ви били део њега. Међутим више је него очигледно да се још нисте пробудили из деценијског сна када се то променило. Не би смо да  Вам дајемо дијагнозу али ипак одрадите мини ментал тест (ММСЕ) наши прави дипломирани стручњаци Вам могу помоћи.

Слажемо се са Вама и да како кажете „мутних радњи“ има на територији наше општине али сама чињенца да Ви на тој територији радите и живите спокојно спавамо те знамо да не спадамо у њих. Можда вам се само замутило од  „гужве“ и прашине на предметима у вашој адвокатској канцеларији или сте задњих дана погледали ваше банковне картице. Пазите се господине Трајковићу чувајте своје здравље Ви сте човек у годинама. Нема потребе Момчило да се толико нервирате.

Знамо да би Ви више од свега волели да нас све стрпате на робију, да од Грачанице остане „селце“ да нас оградите црвеном траком и да заузмете власт са вашим „ћатама“  али ваша пророчанства су попут хектара Ратаровог земљишта- нестану трагом светлости- или преко ноћи да би сте боље разумели. Много се променило од кад сте Ви како кажете заступали интересе српског народа на функцијама на релацији од Руске Думе до Америке. Сада мора народ да се пита на изборима.

За крај поручујемо Вам – Законске процедуре за све за шта нас оптужујете су у току! Не нервирајте се али тако је. Изволите са Вашим председништвом добро сте дошли да Вас у све уверимо. Не заборавите само да поведете и „ћату“ да све то запише и да му помогну наши интелектуалци са искуством- они прави дипломирани не као-бајаги.

Желимо вам пријатан викенд где год да сте! Знамо да је тешко проводити време сами одвојени од породице. Кад год имате времена јавите се. Ми као што знате брижно бринемо о нашим пензионерима.  И за канцеларију за гатање се нисмо шалили. Ту смо за Вас, наводи се у достављеном саопштењу општине Грачаница.

Извор: Саопштење, општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон