Косово

Петковић: Јасно је коме се Милица Стаменковски заветовала после избора

“То колико је Милица Стаменковски спремна да се одупре ултиматумима запада, најбоље показује њена спремност да потрчи у политички и финансијски загрљај Драгана Ђиласа одмах после избора и то је једини “завет” за који она зна”, саопштио је члан Председништва СНС Петар Петковић.

“Њени квазипатриотски заноси и саопштења представа су за јавност, док Драган Ђилас трља руке јер зна да је сваки глас за Заветнике глас за његов очајнички покушај враћања на власт и завлачења руке у државну касу која је данас пуна захваљујући Александру Вучићу. Јасно је коме се Милица Стаменковски заветовала после избора и као што Ђиласову понуду није имала ни снаге ни храбрости да одбије, јасно је како би тек било са међународним притисцима које би беспоговорно следила. Она и њени коалициони партнери немају никакво политичко ни међународно искуство, и да су они на власти Србија би остала на цедилу”, наводи се у саопштењу.

Петковић у саопштењу наводи то што јој не смета Ђилас са којим би одмах у Владу после избора, значи да јој не смета ни независност тзв. Косова коју пропагирају њени будући коалициони партнери, нити јој смета Аљбин Курти који је за њих “интелектуалац и господин човек”.

“Једини ко има снаге да се одупре свим међународним притисцима, ко у лице каже највећим светским званичницима да никада неће признати КиМ и да никада неће дозволити чланство тзв. Косова у Уједињеним нацијама је Александар Вучић”, наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон