ВестиСрбија

Петковић: Настављамо са снажењем Србије и одлучном борбом за очување нашег народа на Косову

За Српску напредну странку ниједни избори нису лаки и једноставни, стога и ови локални избори нису мање важни у односу на све друге изборне процесе, изјавио је члан председништва СНС и директор Канцеларије за КиМ, Петар Петковић.

,,У тренутку када смо економски подигли и оснажили нашу државу Србију, важно је да задржимо тај курс развоја и у наредне четири године. И у моменту када се врше многи притисци  из иностранства и региона на нашу државу, и када на те притиске снажно одговарамо, али опет чувамо и мир и стабилност, важно је да покажемо пуну одговорност и према локалним изборима, да победи и Савски венац, да победи и Београд, да победе и Нови Сад и Ниш и сви други градови и општине у којима се одржавају избори, јер је то начин да сачувамо нашу Србију”, истиче Петковић.

Он истиче да СНС и држава Србија граде бољу будућност за све грађане и наставља одлучну борбу за очување нашег народа на Косову.

,,Када је јака и снажна Србија, самим тим наставићемо нашу одлучну борбу за очување српског народа и на нашем Косову и Метохији. Дакле, Београд сутра, Савски венац сутра, значи да већ данас ми градимо нашу будућност и уз листу ,,Александар Вучић- Србија сутра“, ,,Београд сутра“, ,,Нови Сад сутра“, ,,Ниш сутра“, ми градимо будућност за нашу децу, дижемо плате и пензије, можемо да рачунамо и на нове инвестиције, на отварање нових фабрика.

Настављамо са курсом даљег развоја и снажења Србије у сваком погледу”, поручује Петковић.

Извор: Саопштење / ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон