NaslovnaSrbija

Petković: Ponoš jedino ume da napada Srbiju, citira Kurtija i podržava NATO

Član Predsedništva SNS Petar Petković navodi da predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš jedino što ume jeste da napada Srbiju, citira Aljbina Kurtija i podržava NATO.

Petković je na društvenoj mreži „Iks“ odgovorio na Ponošev tvit u kojem tvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić više i ne spominje Kosovo i postavlja pitanje zašto se u predizbornoj kampanji „Vučić ne hvali napretkom pregovora sa Prištinom“. 

„Jedino što Ponoš ume je da napada Srbiju, citira Kurtija i podržava NATO. U toj politici ne mari za naš narod kog je ostavio na cedilu i tokom pogroma i jednostranog proglašenja nezavisnosti i kad je izmeštao pregovore iz UN u Brisel. Odavno je narod rekao šta misli o NATO generalu“, naveo je Petković na društvenoj mreži „Iks“.

On je dodao da „nema ništa bednije nego kad Ponoš glumi da mu je stalo do KiM“.

„Sve te junoše što svakodnevno izigravaju velike patriote će prvog dana nakon izbora glasove građana koje će prevariti spustiti u kasicu Dragana Đilasa. Pabirčenje glasova ljudi koji iskreno mare za KiM i naše sunarodnike u južnoj pokrajini, da bi se potom oni doneli u miraz Đilasu i stavili u službu njegove antidržavotvorne politike, jeste vrhunsko licemerje i pokvarenjaštvo“, ocenio je Petković.

Izvor: TV Most

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button