НасловнаСрбија

Петковић: Понош једино уме да напада Србију, цитира Куртија и подржава НАТО

Члан Председништва СНС Петар Петковић наводи да председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош једино што уме јесте да напада Србију, цитира Аљбина Куртија и подржава НАТО.

Петковић је на друштвеној мрежи “Икс” одговорио на Поношев твит у којем тврди да председник Србије Александар Вучић више и не спомиње Косово и поставља питање зашто се у предизборној кампањи “Вучић не хвали напретком преговора са Приштином”. 

“Једино што Понош уме је да напада Србију, цитира Куртија и подржава НАТО. У тој политици не мари за наш народ ког је оставио на цедилу и током погрома и једностраног проглашења независности и кад је измештао преговоре из УН у Брисел. Одавно је народ рекао шта мисли о НАТО генералу”, навео је Петковић на друштвеној мрежи “Икс”.

Он је додао да “нема ништа бедније него кад Понош глуми да му је стало до КиМ”.

“Све те јуноше што свакодневно изигравају велике патриоте ће првог дана након избора гласове грађана које ће преварити спустити у касицу Драгана Ђиласа. Пабирчење гласова људи који искрено маре за КиМ и наше сународнике у јужној покрајини, да би се потом они донели у мираз Ђиласу и ставили у службу његове антидржавотворне политике, јесте врхунско лицемерје и покварењаштво”, оценио је Петковић.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон