ДруштвоНасловна

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић обишла РТВ Грачаница

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић обишла је данас Радио-Телевизију Грачаница, где је са запосленима разговарала о начину функционисања и изазовима са којима се суочавају у свакодневном раду и  изразила  захвалност на доброј срадњи, објективном и професионалном извештавању.


„Данас сам разговарала са радницима о начину њиховог рада, пословања и изазовима са којима се сусрећу као медијска кућа. У отвореном разговору, локална самоуправа је обећала да ће, као и прошле године у циљу побољшања услова за рад, обезбедити огрев. Наравно локална самоуправа је спремна да пружи помоћ у свему оном што је потребно овој медијској кући. Захваљујем се овом приликом координатору и свим запосленима на професионалном раду, поштовању етичког кодекса“, истакала је Љиљана Шубарић, председница Општине Грачаница.

Координатор РТВ Грачаница Дејан Јевтић изразио је захвалност општини Грачаница на свесрдној помоћи и досадашњој доброј сарадњи овој институцији.

„Надам се да ћемо овако успешну сарадњу наствити и у наредном пероду“, казао је Јевтић.


Председница је истакла  да ће Општина Грачаница увек бити ту за све своје грађане, и уколико затреба заједничким снагама учествовати у решавању свих проблема и препрека на које наилазе.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон