ДруштвоКосово

Председник Вучић на Сајму туризма прво посетио штанд Канцеларије за КиМ

Председник Србије Александар Вучић  је на отварању 45. Међународног сајма туризма у Београду у обиласку штандова прво посетио штанд Канцеларије за Косово и Метохију, где су  у хали 4, под слоганом „Доживи Косово и Метохију“ представљени туристички потенцијали 11 општина, четири са севера и седам јужно од Ибра.

Председнику Вучићу је уручен поклон народа из Сиринићке Жупе, као и поклон вино из манастира са КиМ.

,,Хвала на дивним поклонима. Пренесите поздраве нашем народу на КиМ”, рекао је Вучић, констатујући да је Канцеларија за КиМ дивно уредила штанд.

На штанду  Канцеларије за КИМ И представиће се  манастири Епархије рашко-призренске и косовско-метохијске, планински туризам, гастрономски специјалитети, квалитетна вина, привредни потенцијали и природна богатства покрајине, општине Косовска Митровица (22. фебруара у 12 сати), Зубин Поток (22. фебруара у 14 сати), Штрпце (22 фебруара у 18 сати),  Звечан (24. фебруара у 14 сати), Лепосавић (25. фебруара у 12 сати), Ораховац, Град Приштина (23. фебруара у 15 сати) и Косовско Поморавље – Гњилане, Витина, Косовска Каменица и Ново Брдо (24. фебруара у 12 сати).

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон