КосовоНасловна

Представници Канцеларије за КиМ са грађанима Звечана и Косовске Митровице о решавању проблема

Заменик директора у Канцеларији за Косово и Метохију Борислав Тајић и помоћница директора Јелена Стојковић из сектора за планирање и релаизацију инфраструктурних пројеката обишли су Звечан и Косовску Митровицу како би , у разговору са грађанима, спознали проблеме и најбоље начине за њихово решавање.

Најпре су  са мештанима и локалним руководством обишли Жеровницу где су разговарали са грађанима о потребама и проблемима са којима се суочавају и обишли радове на уређењу корита реке после овогодишњих поплава, а који су подразумевали градњу потпорног зида, уз санацију пута који се урушио услед великог водостаја. 

Тајић и Стојковић су потом у Косовској Митровици заједно са представницима лолалне самоуправе организовали састанак са представницима стамбених заједница и представили им активности за наредни период с циљем општег побољшања животних услова и становања, али и саслушали њихове предлоге. 

Наглашено је да ће се овакви састанци и посете реализовати  и у наредном периоду,  с циљем да представници Канцеларије за КиМ на терену, у директном конкакту с грађанима разговарају о њиховим потребама и проблемима,  како би заједнички изнашли решења.

Извор: Канцеларија за КиМ / ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон