KosovoNaslovna

Predstavnici Kancelarije za KiM sa građanima Zvečana i Kosovske Mitrovice o rešavanju problema

Zamenik direktora u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Borislav Tajić i pomoćnica direktora Jelena Stojković iz sektora za planiranje i relaizaciju infrastrukturnih projekata obišli su Zvečan i Kosovsku Mitrovicu kako bi , u razgovoru sa građanima, spoznali probleme i najbolje načine za njihovo rešavanje.

Najpre su  sa meštanima i lokalnim rukovodstvom obišli Žerovnicu gde su razgovarali sa građanima o potrebama i problemima sa kojima se suočavaju i obišli radove na uređenju korita reke posle ovogodišnjih poplava, a koji su podrazumevali gradnju potpornog zida, uz sanaciju puta koji se urušio usled velikog vodostaja. 

Tajić i Stojković su potom u Kosovskoj Mitrovici zajedno sa predstavnicima lolalne samouprave organizovali sastanak sa predstavnicima stambenih zajednica i predstavili im aktivnosti za naredni period s ciljem opšteg poboljšanja životnih uslova i stanovanja, ali i saslušali njihove predloge. 

Naglašeno je da će se ovakvi sastanci i posete realizovati  i u narednom periodu,  s ciljem da predstavnici Kancelarije za KiM na terenu, u direktnom konkaktu s građanima razgovaraju o njihovim potrebama i problemima,  kako bi zajednički iznašli rešenja.

Izvor: Kancelarija za KiM / TV Most

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button