ЛокалнеНасловна

Путеви на територији општине Грачаница проходни за саобраћај

Путеви на територији општине Грачаница након првог снега проходни су за саобраћај, а Одељење јавних служби са својим екипама активно је на терену радило на рашчишћавању снега и леда.

Екипе за рашчишћавање снега Одељења јавних служби општине Грачаница на територији општине раде на рашчишћавању путева, уклањању снега и леда са коловоза и бацању соли и ризле. Путеви на територији општине су сада углавном проходни. Обезбеђено је довољно соли и ризле за наредне дане, тако да се очекује да ће и током наредних падавина путеви бити оспособљени на време.

– Одељење јавних служби је спремно за зимско одржавање путева. На време су обезбеђене довољне количине соли и ризле, камиони су саобраћали на свим путним правцима. Током ноћи је било више проблема на деоницама на којима се увек јављају сметови, као што је надвожњак према Угљару и пут према Лепини. Поновићемо и релације према Металцу, Ливађу, Сушици и Гуштерици због сметова. Надам се да ни у овој сезони неће бити никаквих проблема. Апелујем и на возаче да што пре, уколико то нису урадили, замене зимске гуме – рекао је за РТВ Грачаница директор Одељења јавних служби Општине Грачаница Владица Трајковић.

Због ниских температура, возачима се саветује да возе опрезно и прилагођеном брзином, а без преке потребе приликом већих падавина није препоручљиво кретати аутомобилом.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон