ЛокалнеНасловна

Реконструкција главне улице у Чаглавици

Општини Грачаници ове године приоритет је унапређење инфраструктуре. Председница општине Грачанице проф.др Љиљана Шубарић у Чаглавици је у пратњи директорице одељења за урбанизам Сандре Ђекић обишла почетак радова на реконструкцији дела улице Стефана Немање у дужини од 560метара, који ће по завршетку знатно олакшати саобраћај и кретање пешака.

“Као што смо обећали прошле године, са почетком лепог времена наставили смо са радовима на унапређењу путне инфраструктуре. У предходним данима општина Грачаница је санирала неколико улица у Грачаници, Лапљем селу и Преоцу. Поред тога, радимо и на рекуструкцији главне улице у Грачаници. Данас са сарадницима обилазимо радове у Чаглавици, где је у току реконструкција улице и тротоара. Метар по метар асфалта ми стижемо до свог циља, а наш циљ је да асфалтом стигнемо до свих и сваког”, истакла је председница општине Грачаница.

Мештанин Чаглавице и одборник у скупштини општини Грачаница Небојша Марковић истакао је да ће нови пут мештанима и свима који га користе и да је овај пројекат веома значајан.

Општина Грачаница радове обавља у оквиру дугорочног пројекта који подразумева санацију и асфалтирање локалних путева и улица.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон