Косово

Славковић: Бацили су ми ручну бомбу на аутомобил, не очекујем ништа од полицијске истраге

Стеван Славковић из Горњих Кормињана у општини Косовска Каменица, на чији је аутомобил у току ноћи бачена ручна бомба, каже да нема никаква сазнања, нити било какве индиције ко би могао да буде починилац тог дела.

Славковић за Косово онлајн наводи да нема непријатеља и да не може чак ни да посумња на било кога.

„Немам никаква сазнања, нити било какве индиције ко би могао то да буде. Немам непријатеља, не знам ни на кога бих могао да посумњам“, казао је Славковић који се пре неколико година врати на Косово из Ниша.

Како каже, у тренутку инцидента својим другим аутомобилом је био код пријатеља када га је супруга позвала и рекла му да је чула неку ексползију.

„Дошао сам одмах кући за пет минута, обишао сам аутомобил и видео трагове где је претпостављам ручна бомба бачена. Штета је на аутомобилу, односно попуцала су стакла и оштећена је лимарија“, казао је.

Славковић истиче да бомба није била испод кола како се могло прочитати данас у медијима, већ да је бачена ручна бомба на аутомобил. 

Одмах је, како прича, позвао полицију која је извршила увиђај.

„Не очекујем ништа да ће се десити након истраге с обзиром да је ово седми или осми пут да се нешто овако дешава у овим крајевима и истраге нису дале резултате“, каже Славковић. 

Истиче да, с обзиром да се пре неколико година вратио на Косово из Ниша где се оженио и оформио породицу, најмање што би волео јесте да овај догађај има било какве везе са етничком припадношћу.

Извор: Косово онлине

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон