ВестиКосово

Српска листа: Курти желео друге победнике ових избора

Уместо да почне са спровођењем обавеза Приштине на шта се обавезао у Бриселу, и формира Заједницу српских општина како је договорено 2013. и 2015. године Аљбин Курти свакога дана терорише српски народ а уједно и пркоси читавој међународној заједници вређајући чак и посреднике у дијалогу. 

 Да ствар буде гора, овај лицемер и антисрбин, Аљбин Курти смогао је снаге да говори о српским парламентарним изборима, очигледно незадовољан резултатима, и величанственом победом Српске напредне странке односно политике Александра Вучића. Очигледно је желео друге победнике ових избора који ће остати у опозицији. Ово је уједно и јасна порука целом српском народу кога Курти жели на власти у Београду, оне исте који су га противзаконито пустили из српског затвора. 

 Ни мање ни више, о регуларности избора говори Курти који је Србима са Косова и Метохије по трећи пут ускратио право гласа, у нади да ће спречити Србе да подрже Српску напдредну странку и Александра Вучића, и тиме још једном покажу коме верују и чију политику следе. Онај исти чији режим свакога дана крши основна људска права српског народа, отима му земљу, бањско лечилиште, имања, преорава чак и гробове, говори о поштовању закона и владавину права, “ко о чему, лопов о поштењу” стара је изрека.

Саопштење:Српска листа

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон