Косово

Српска листа: Марко Јакшић политички би да се заштити и увећа свој иметак нападајући председника Александра Вучића гомилом лажи

Марко Јакшић, Богу хвала бивши господар живота и смрти на Косову и Метохији, поред потребе да крцка оно што је отео од српског народа и државе Србије, под старе дане би да политички заштити свој иметак и евентуално га увећа па прелеће из странке у странку нападајући председника Александра Вучића гомилом лажи, које кад се мало боље анализирају изгледа описују баш Марка Јакшића лично, наводе из Српске листе.

Да кренемо редом:

Марко Јакшић који се у свом тексту потписују као специјалиста за ортопедију и трауматологију је међу колегама познат као човек који годинама није прегледао ниједног пацијента јер се бавио политиком, неуспешно наравно, а  и онда када би се то случајно десило, људи су гипс носили месецима јер овај квази доктор није био на послу да уради контролни преглед.

О односу са господином Оливером Ивановићем Марко Јакшић не би требао да напише реч јер је у време његове страховладе он лично организовао десетине митинга на којима је изговарао највеће увреде на његов рачун, а након којих су непозната лица под аутомобил, тада државног секретара Оливера Ивановића подметнула експлозив, просторије његове странке су биле запаљене, а за време проведено у притвору када се председник Вучић борио за Оливерову слободу и штитио његову породицу, Марко Јакшић реч није рекао, стоји у саопштењу Српске листе.

Није Марко Јакшић, надрилекар реч рекао ни када је са Ђиласом правио Савез за Косово (без Метохије наравно) а чији део је била Рада Трајковић, Куртијева миљеница, која га и данас саветује како да загорча Србима живот, као део партије Ненада Рашића који је гласао за лажну експропријацију и отимање српске земље у Лепосавићу и Зубином Потоку за изградњу паравојних база Куртијевих специјалаца. Дакле, гласао је пајтос Марка Јакшића, Ненад Рашић а не Горан Ракић како измишља и свесно лажне овај надрилекар а што се лако може проверити на интернету.

У потрази за ухлебљењем Марко Јакшић је прешао пут од Војислава Коштунице, преко Бориса Тадића,  Драгана Ђиласа до Вука Јеремића. Таман довољно да буде верни пратилац на путу свих оних који су мало по мало крњили државу Србију на овим просторима. Сада је одлична прилика да пита новог шефа Вука Јеремића зашто је тражио да САД признају независност Косова али после избора, и зашто је поставио онакво инфантилно и глупо питање Међународном суду правде којим се у Приштини хвале, а Вуку Јеремићу захваљују, и да ли и даље шурује са људима кога по свету јуре због међународног криминала, истичу из Српске листе.

Кад је већ гласно ћутао на једнострано проглашење независности Косова, на мартовски погром, на десетине напада на Србе, нека Марко Јакшић, надрилекар ћути и о бројевима расељених Срба кад већ нема храбрости да за то упери прст у Аљбина Куртија, код кога су му ухлебљени истомислећи другари и другарице, пошто му из уста никада није изашла реч против Куртијевог режима, нити се видео прст уперен ка Приштини која прогања и малтретира српски народ.

Лаже Марко Јакшић јер неће да каже да је Српска листа била против формирања тзв. војске Косова, и да су посланици Српске листе јасно и јавно у сред Приштине истакли да је формирање тих снага противно резолуцији 1244 Савета Безбедности Уједињених нација, а тај говор се лако може наћи на интернету. Али се не може наћи да си ти Марко Јакшићу био против тога, нити да си питао своје пајтосе Ненада Рашића и Раду Трајковић зашто не напусте режим Аљбина Куртија који малтретира српски народ. Некада ти је, као и Куртију сметала Српска листа у Приштини, која је била опозиција Куртију, али ти не смета Курти док именује Раду Трајковић и Ненада Рашића, а лажни градоначелник Хетеми, узурпатор места градоначелника у општини Лепосавић именује Ненада Радосављевића твог пајтоса да служи албанским интересима.

Набрајати твоје лажи је лако, али ћемо се овде  зауставити јер ниси вредан ниједног слова овог текста, а он и није намењен теби, већ онима који нису упознати са твојим политичким животом и прошлошћу, а ти рачунаш да је прошло време и да смо заборавили. Нисмо и нећемо, јер и даље трпимо због твојих погрешних потеза.

На крају, једино добро у твом интервјуу је што ће грађани моћи да јасно виде кога подржаваш и зашта се залажеш под старе дане. Да си изгубио политички и људски компас па ти не смета да и са црним ђаволом склапаш пакт зарад мало ћара. Зато те је народ на Косову и Метохији одбацио, зато ће тебе и твоје пајтосе исти тај народ поразити 17. децембра на изборима, и дати пуну подршку коалицији Александар Вучић – Србија не сме да стане!

Извор: Српска листа

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон