Kosovo

Srpska lista: Marko Jakšić politički bi da se zaštiti i uveća svoj imetak napadajući predsednika Aleksandra Vučića gomilom laži

Marko Jakšić, Bogu hvala bivši gospodar života i smrti na Kosovu i Metohiji, pored potrebe da krcka ono što je oteo od srpskog naroda i države Srbije, pod stare dane bi da politički zaštiti svoj imetak i eventualno ga uveća pa preleće iz stranke u stranku napadajući predsednika Aleksandra Vučića gomilom laži, koje kad se malo bolje analiziraju izgleda opisuju baš Marka Jakšića lično, navode iz Srpske liste.

Da krenemo redom:

Marko Jakšić koji se u svom tekstu potpisuju kao specijalista za ortopediju i traumatologiju je među kolegama poznat kao čovek koji godinama nije pregledao nijednog pacijenta jer se bavio politikom, neuspešno naravno, a  i onda kada bi se to slučajno desilo, ljudi su gips nosili mesecima jer ovaj kvazi doktor nije bio na poslu da uradi kontrolni pregled.

O odnosu sa gospodinom Oliverom Ivanovićem Marko Jakšić ne bi trebao da napiše reč jer je u vreme njegove strahovlade on lično organizovao desetine mitinga na kojima je izgovarao najveće uvrede na njegov račun, a nakon kojih su nepoznata lica pod automobil, tada državnog sekretara Olivera Ivanovića podmetnula eksploziv, prostorije njegove stranke su bile zapaljene, a za vreme provedeno u pritvoru kada se predsednik Vučić borio za Oliverovu slobodu i štitio njegovu porodicu, Marko Jakšić reč nije rekao, stoji u saopštenju Srpske liste.

Nije Marko Jakšić, nadrilekar reč rekao ni kada je sa Đilasom pravio Savez za Kosovo (bez Metohije naravno) a čiji deo je bila Rada Trajković, Kurtijeva miljenica, koja ga i danas savetuje kako da zagorča Srbima život, kao deo partije Nenada Rašića koji je glasao za lažnu eksproprijaciju i otimanje srpske zemlje u Leposaviću i Zubinom Potoku za izgradnju paravojnih baza Kurtijevih specijalaca. Dakle, glasao je pajtos Marka Jakšića, Nenad Rašić a ne Goran Rakić kako izmišlja i svesno lažne ovaj nadrilekar a što se lako može proveriti na internetu.

U potrazi za uhlebljenjem Marko Jakšić je prešao put od Vojislava Koštunice, preko Borisa Tadića,  Dragana Đilasa do Vuka Jeremića. Taman dovoljno da bude verni pratilac na putu svih onih koji su malo po malo krnjili državu Srbiju na ovim prostorima. Sada je odlična prilika da pita novog šefa Vuka Jeremića zašto je tražio da SAD priznaju nezavisnost Kosova ali posle izbora, i zašto je postavio onakvo infantilno i glupo pitanje Međunarodnom sudu pravde kojim se u Prištini hvale, a Vuku Jeremiću zahvaljuju, i da li i dalje šuruje sa ljudima koga po svetu jure zbog međunarodnog kriminala, ističu iz Srpske liste.

Kad je već glasno ćutao na jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova, na martovski pogrom, na desetine napada na Srbe, neka Marko Jakšić, nadrilekar ćuti i o brojevima raseljenih Srba kad već nema hrabrosti da za to uperi prst u Aljbina Kurtija, kod koga su mu uhlebljeni istomisleći drugari i drugarice, pošto mu iz usta nikada nije izašla reč protiv Kurtijevog režima, niti se video prst uperen ka Prištini koja proganja i maltretira srpski narod.

Laže Marko Jakšić jer neće da kaže da je Srpska lista bila protiv formiranja tzv. vojske Kosova, i da su poslanici Srpske liste jasno i javno u sred Prištine istakli da je formiranje tih snaga protivno rezoluciji 1244 Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija, a taj govor se lako može naći na internetu. Ali se ne može naći da si ti Marko Jakšiću bio protiv toga, niti da si pitao svoje pajtose Nenada Rašića i Radu Trajković zašto ne napuste režim Aljbina Kurtija koji maltretira srpski narod. Nekada ti je, kao i Kurtiju smetala Srpska lista u Prištini, koja je bila opozicija Kurtiju, ali ti ne smeta Kurti dok imenuje Radu Trajković i Nenada Rašića, a lažni gradonačelnik Hetemi, uzurpator mesta gradonačelnika u opštini Leposavić imenuje Nenada Radosavljevića tvog pajtosa da služi albanskim interesima.

Nabrajati tvoje laži je lako, ali ćemo se ovde  zaustaviti jer nisi vredan nijednog slova ovog teksta, a on i nije namenjen tebi, već onima koji nisu upoznati sa tvojim političkim životom i prošlošću, a ti računaš da je prošlo vreme i da smo zaboravili. Nismo i nećemo, jer i dalje trpimo zbog tvojih pogrešnih poteza.

Na kraju, jedino dobro u tvom intervjuu je što će građani moći da jasno vide koga podržavaš i zašta se zalažeš pod stare dane. Da si izgubio politički i ljudski kompas pa ti ne smeta da i sa crnim đavolom sklapaš pakt zarad malo ćara. Zato te je narod na Kosovu i Metohiji odbacio, zato će tebe i tvoje pajtose isti taj narod poraziti 17. decembra na izborima, i dati punu podršku koaliciji Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane!

Izvor: Srpska lista

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button