Косово

Српска листа најоштрије осудила инсинуације и лажне оптужбе Наташе Томанић

Српска листа најоштрије је осудила инсинуације и лажне оптужбе Куртијеве послушнице Наташе Томанић на рачун Српске листе а у вези са пожаром који се десио у њеном бутику у Звечану.

Имајући у виду недавне догађаје у другим општинама на северу Косова и Метохије, попут општине Лепосавић, где су исто тако Куртијеви послушници из реда српског народа у радно време оргијали и користили наркотике, изражавамо сумњу да је могући мотив криминални обрачун ових несретника који су без икаквог угледа у заједници постављени да слушају лажне и нелегалне градоначелнике, и за Куртијев рачун оптужују Српску листу. 

 Сама најава да ће на том месту градити још већи објекат са “људима са југа” шаље поруку да је можда пожар увертира да се новцем из Приштине зида објекат веће квадратуре, без икакве дозволе, за ко зна коју намену, а да се за то политички блати Српска листа и иде уз длаку Аљбину Куртију. 

 Занимљиво је како Наташа Томанић, исто као њен шеф Аљбин Курти зна узрок пожара пре било какве истраге и резултата стручних служби. Шта више Курти и Томанић инсинуирају да знају и ко је извршио ово дело. 

 У тренутку када се боримо за очување српског народа, и када је притисак од стране међународне заједнице на режим у Приштини никад већи, небројено пута смо позивали на мир свесни да овакви догађају не иду у прилог нашем народу, али је чињеница да иду у прилог Куртију да скрене пажњу јавности са притиска под којим се налази, и оправда присуство окупационих трупа у српским срединама на северу Косова и Метохије – наводи се у саопштењу Српске листе.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон