КосовоНасловна

Српска листа: Невероватно је колико је Курти, опседнут породицом председника Александра Вучића

Невероватно је колико је Аљбин Курти, поред свог антисрпског карактера, опседнут породицом председника Александра Вучића, па не пропушта да прође ни месец дана а да не измисли неку лаж и оптужи или упути увреду чак и деци породице Вучић – наводи се у саопштењу Српске листе. 

 У намери да повеже трагичне догађаје у Бањској са српском државом, сада је отишао корак даље, и са својим потрчком Свечлом измислио причу да је у те догађаје умешан чак и председников син, Данило Вучић!? 

 Не може Курти да разуме и прихвати, а ни квази опозиција у Београду, да деца председника Србије воле своју отаџбину и своје Косово и Метохију, и да неће престати мирним средствима то да бране и чувају, јер им порекло и васпитање  не дозвољавају да буду другачији од свог оца и већинског свог народа. 

 Ове бруталне неистине још једном потврђују колико лажи пласирају представници антисрпског Куртијевог режима, покушавајући да тиме оправдају своје диктаторске и фашистичке потезе којима се већ две године кињи и протерује српски народ са Косова и Метохије – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон