KosovoNaslovna

Srpska lista: Neverovatno je koliko je Kurti, opsednut porodicom predsednika Aleksandra Vučića

Neverovatno je koliko je Aljbin Kurti, pored svog antisrpskog karaktera, opsednut porodicom predsednika Aleksandra Vučića, pa ne propušta da prođe ni mesec dana a da ne izmisli neku laž i optuži ili uputi uvredu čak i deci porodice Vučić – navodi se u saopštenju Srpske liste. 

 U nameri da poveže tragične događaje u Banjskoj sa srpskom državom, sada je otišao korak dalje, i sa svojim potrčkom Svečlom izmislio priču da je u te događaje umešan čak i predsednikov sin, Danilo Vučić!? 

 Ne može Kurti da razume i prihvati, a ni kvazi opozicija u Beogradu, da deca predsednika Srbije vole svoju otadžbinu i svoje Kosovo i Metohiju, i da neće prestati mirnim sredstvima to da brane i čuvaju, jer im poreklo i vaspitanje  ne dozvoljavaju da budu drugačiji od svog oca i većinskog svog naroda. 

 Ove brutalne neistine još jednom potvrđuju koliko laži plasiraju predstavnici antisrpskog Kurtijevog režima, pokušavajući da time opravdaju svoje diktatorske i fašističke poteze kojima se već dve godine kinji i proteruje srpski narod sa Kosova i Metohije – navodi Srpska lista.

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button