КосовоНасловна

Српска листа: Памте Срби са КиМ ко им је увео пасош другачији од остатка Србије

Курти наставља са кампањом и пуном подршком листи Драгана Ђиласа на предстојећим изборима. Данас је тим поводом организовао несметан долазак на Косово и Метохију Ђиласових пајтоса, Срђана Миливојевића, Мирослава Алексића, Александра Јовановића Ћуте и осталих са циљем изазивања подела између Срба на овим просторима – наводи у саопштењу Српска листа.

 Заузврат, Куртију су Ђиласови пајтоси опростили што је слао наоружане фаланге да гоне Србе, што су упуцавали наше сународнике, што су хапсили без доказа и даље у својим казаматима држе Србе, што отимају српску земљу у најсрамнијим увредама нападају нашу Српску православну цркву. 

 Од свих српских мука, Куртијеви саборци оличени у Миливојевићу, Алексићу, Ћути и осталима, нису Куртију поменули ниједну. Они су као добри послушници за српске муке под Куртијевом влашћу окривили председника Вучића и Српску листу. Ипак, српски народ на Косову и Метохији има довољно политичког знања, искуства и зрелости, да прозре оне који раде против српског опстанка на овим просторима.

Одлично памте Срби са Косова и Метохије ко им је увео пасош другачији од остатка Србије, ко им је укидао половину косовског додатка, ко је ћутао док су нас убијали и прогонили и 1999, и 2000 и 2004. године, а памте и то да је Ђиласов Борко Стефановић 2011. потписао укидање српских регистарских ознака за грађане на Косову и Метохији.

 Зато што све то знамо и памтимо, зато су данас грађани бежали са улица док су их Алексић, Ћута и Милосављевић јурили да се сликају уз речи: Далеко вам лепа кућа!

 Срби на Косову и Метохији су свесни свих својих мука, али су свесни и да је за то кривац Аљбин Курти, коме Ђиласови подрепаши не смеју реч критике и оптужбе да упуте јер су са њим на истом задатку и са истом паролом завади па владај. Ипак, непуне две недеље нас деле од изборног дана када ће Срби са Косова и Метохије још једном показати да једино верују председнику Вучићу и да ће својим гласом показати да желе да Србија настави да јача јер то значи сигурност и опстанак Срба на овим просторима. Борба за наш народ се води делима а не са пар слика и празним причама како то замишљају Ђиласови подрепаши – истиче Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон