Косово

Српска листа: По Куртијевом налогу наоружани полицајци упали у две апотеке у Лепосавићу и једну у Лешку

Док их ментори хвале како поштују људска права и гурају у Савет Европе мимо свих правила Куртијеве фаланге упадају у српске апотеке на северу Косова и Метохије, отимају лекове и медицинске материјале те укидају право на лечење српском народу – наводи се у саопштењу Српске листе. 

 Данас су у Лепосавићу по Куртијевом налогу до зуба наоружани полицајци са џиповима упали у две апотеке у Лепосавићу и једну у Лешку и од запослених одузели лекове пред очима старих и болесних који сада не могу доћи до своје прописане терапије. 

 Подсећамо да 10 месеци на основу “усмене”, претпостављамо Куртијеве, наредбе забрањено је допремање хране и лекова из централне Србије а све као део плана режима у Приштини како би се угрозио опстанак српског народа и укинуло право на лечење и нормалан живот нашем народу. 

 Захтевамо да репресија над нашим народом престане, да међународна заједница коначно изађе из стања хибернације и спречи прогон српског народа, или да јавно изађу и кажу да подржавају ово што Курти ради – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон