ЛокалнеНасловна

Све је спремно за почетак грејне сезоне у школама

Просторије ОШ Краљ Милутин у Грачаници биће и ове грејне сезоне у току хладних јесењих и зимских дана, адекватно загрејане. Довољне количине огревног дрвета и угља испоручене су овој школи, што нам је потврдио и директор школе Владимир Милкић.

„Грејна сеозана зависи од спољашне температуре и унутрашње температуре објекта. Ми смо спремни за грејну сезону али због лепог времена које траје још нисмо кренули са огревом. Медицинска школа је пребачена у средњошколском центру, међутим овде у основној школи „Краљ Милутин“ ученици Грађевинско – саобраћајне школе, и ученици ниже Музичке школе похађају своју наставу, мало је проблем са простором и временом али се ипак успешно сналазимо“, рекао је директор школе Владимир Милкић.

Ова школа тренутно похађају ученициод првогдо осмог разреда, предшколци, као и ученици грађевинско саобраћајне школе, међутим дошло је до растерећења након изградње средњошколског центра.

Собзиром на топле октобарске дане претходних недеља није било потребе за загрејавањем просторија, али ће у наредном периоду ученици свакако боравити у топлим просторијама.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон