LokalneNaslovna

Sve je spremno za početak grejne sezone u školama

Prostorije OŠ Kralj Milutin u Gračanici biće i ove grejne sezone u toku hladnih jesenjih i zimskih dana, adekvatno zagrejane. Dovoljne količine ogrevnog drveta i uglja isporučene su ovoj školi, što nam je potvrdio i direktor škole Vladimir Milkić.

„Grejna seozana zavisi od spoljašne temperature i unutrašnje temperature objekta. Mi smo spremni za grejnu sezonu ali zbog lepog vremena koje traje još nismo krenuli sa ogrevom. Medicinska škola je prebačena u srednjoškolskom centru, međutim ovde u osnovnoj školi „Kralj Milutin“ učenici Građevinsko – saobraćajne škole, i učenici niže Muzičke škole pohađaju svoju nastavu, malo je problem sa prostorom i vremenom ali se ipak uspešno snalazimo“, rekao je direktor škole Vladimir Milkić.

Ova škola trenutno pohađaju učeniciod prvogdo osmog razreda, predškolci, kao i učenici građevinsko saobraćajne škole, međutim došlo je do rasterećenja nakon izgradnje srednjoškolskog centra.

Sobzirom na tople oktobarske dane prethodnih nedelja nije bilo potrebe za zagrejavanjem prostorija, ali će u narednom periodu učenici svakako boraviti u toplim prostorijama.

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button