ЛокалнеНасловна

ТОГ: Фото конкурс „Најлепша фотографија општине Грачанице“

Туристичка организација Грачанице организује трећи наградни фото конкурс под називом ,,Најлепша фотографија општине Грачанице“. Теме фотографија су културно-историјски споменици, природне лепоте, верски објекти, локалитети, обичаји, улице, културни и спортски догађаји, манифестације, традиционална храна, пејзажи и све оно што представља лепоту и специфичност наше општине.
Услови учешћа на конкурсу:

 • Фотографије морају бити направљене искључиво на територији општине Грачанице,
 • Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права за фотографије које пријављује и није дозвољено додавање логотипа, воденог жига и сличних ознака на фотографијама,
 • Фотографије могу бити снимљене фото-апаратом или мобилним телефоном,
 • Аутори могу да конкуришу слањем до две црно-беле или колор фотографија у дигиталном облику.
 • Учешће на фото конурсу је бесплатно и добровољно.
  Контакт податке (име и презиме, адреса, број телефона), као и фотографије треба доставити електронским путем на адресу: konkurs.tog@gmail.com
  Крајњи рок за доставу фотографија је 20. новембар 2023. године. Фотографије послате после рока неће бити разматране. За додатне информације кандидати могу позвати на број телефона: 038/748-267 или се могу обратити лично у просторијама Туристичке организације Грачанице, које се налазе у улици Цара Лазара (Тржни центар – ИИИ спрат), сваког дана од 9 до 15 часова.

Фотографије достављене током јавног позива биће у конкуренцији за избор „Најлепше фотографије општине Грачанице у 2023. години“. На крају конкурса, стручна четворочлана комисија коју ће чинити професионални фотографи са дугогодишњим искуством:

 • Марко Станковић,
 • Никола Живић,
 • Бојан Ћирковић,
 • Марко Максимовић.
  Стручна комисија ће на крају конкурса прегледати и оценити фотографије, а коначан број бодова ће на крају одлучити које ће најлепше три фотографије освојити вредне награде и бити коришћене у изради промотивног материјала ТО Грачанице.
  Циљ фото конкурса је да промовише културно и туристичко благо општине Грачанице. Зато позивамо све љубитеље фотографије да кроз своје објективе забележе омиљена места, манифестације, културно-историјске споменике, пејзаже и локалитете у Грачаници, а ми ћемо се потрудити да најлепше фотографије допру до што већег броја људи, и да заједно на најлепши начин представимо сва богатства која поседујемо.
  Радови достављени организатору ради учешћа на конкурсу се не враћају, аутори уступају своје фотографије на кориштење Туристичкој организацији Грачанице и одричу се права на било какву финансијску или другу накнаду.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон