НасловнаСрбија

Туристичка организација Грачанице на 45. међународном Сајму туризма

На 45. Међународном сајму туризма, који се одржава у Београду од 22. до 25. фебруара, учествовала је, по једанаести пут, Туристичка организација Грачанице која се презентовала 23. фебруара у оквиру штанда Канцеларије за Косово и Метохију под слоганом “ДОЖИВИ КОСОВО И МЕТОХИЈУ”.

Као и годинама уназад, ТО Грачанице је представила целокупну понуду општине Грачанице, а акцент је стављен осим на на највеће атракције – манастир Грачаницу и археолошко налазиште Улпијана, и на традиционалне манифестације, локалну гастрономију и локалне произвођаче. Представљање је обележило велики број разговора са представницима туроператера, медија и заинтересованих посетилаца. Ове године очекује се повећање броја туриста који ће посетити манастир Грачаницу и археолошки парк Улпијану, као и манифестације које се одржавају на територији општине.

Туристичка понуда се презентовала током целог дана.

За потребе промоције, ТО Грачанице је припремила и поделила више стотина флајера (туристичка мапа Грачанице; календар манифестација општине Грачаница 2023; флајере локалних угоститељских објеката – хотела, мотела и ресторана) и неколико стотина брошура туристичког водича Грачанице.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон